Nemzetközi fuvarozás

Életünk alapjait már évezredek óta a kereskedelem biztosítja, hiszen senkinek nincsen lehetősége arra, hogy mindent magának teremtsen elő. És így volt ez már az ókorban is, melynek legkézenfekvőbb bizonyítéka az azóta – a mai napig helyt álló mondás, miszerint: Minden út Rómába vezet.

A több évezredes fejlődés és a népesség robbanás eredményeként azonban ma már nem csak Rómába vezetnek ezek az utak, hanem a világ nagy részét behálózzák a szárazföldi-, a vízi- és a légi kereskedelmi útvonalak.

Viszont e három szállítmányozási lehetőség közül, sok esetben a szárazföldi fuvarozás a legkézenfekvőbb.

Miért is?

– belföldi viszonylatban a legegyszerűbb megoldás
– nemzetközi szinten a legkedvezőbbek az anyagi feltételek
– megbízható
– nyomon követhető

Azonban ahhoz, hogy a nemzetközi fuvarozás kedvező megoldás legyen, nem csak a megfelelő gépjárművekkel kell rendelkezni, hanem a szükséges szakmai tudással is feltétel.

Milyen feltételei vannak a szakszerű nemzetközi fuvarozásnak?

– jogszabályoknak megfelelő járműpark
– alapos útvonal ismeret
– jogszabályi jártasság hazai és nemzetközi viszonylatban
– professzionális szaktudással és engedélyekkel rendelkező sofőrök

Vállalkozásunk ezen felsorolt feltételek maximális kielégítése mellett látja el a nemzetközi fuvarozással járó feladatokat.

Kollégáink a fuvarozás biztosítása mellett ellátják az útvonal tervezései és engedélyeztetési feladatokat, valamint jártasak a szükséges hatósági engedélyek beszerzésében is. A szállítmányozást ellátó kollégáink minden esetben rendelkeznek a szükséges szakmai képesítésekkel, valamint több éves b nemzetközi fuvarozási tapasztalattal.

A fuvarozás során vállaljuk:

– targoncák
– nehézgépek
– személyemelők
– rakodógépek
– egyéb áruk szakszerű és megbízható szállítását.

A nemzetközi fuvarozás során, megrendelőink egyéni igényeinek megfelelően kiállásos átrakodást is vállalunk az útvonal bármely pontján.