Egyéb raklapos áruk szállítása

Mindennapi rutinjaink és szükségleteink kielégítését a belföldi szállítmányozás biztosítja, mely mögött a speciális járműveken kívül komoly infrastrukturális háttér áll. Az időben történő és a hibamentes szállítás a fuvarszervezők és a sofőrök együttes felelőssége, melynek kivitelezése professzionális szaktudást kíván.

Cégünk ezt a szaktudást kínálva és a felelősséget vállalva látja el az egyéb raklapos áruk szállítását, melynek során az időre és természetesen az épségben történő teljesítésre garanciát vállalunk. Előbbit a kollégáink kiváló útvonal- és jogszabály ismerete, utóbbit pedig az egyéb raklapos áruk szállítását is kiszolgáló korszerű járműparkunk segíti elő. De természetesen a modern eszközeink megléte, valamint alvállalkozóink naprakészsége is garantálja, hogy a több tonnás megrendelések is mihamarabb teljesítésre kerülnek.

Amit az egyéb raklapos áruk szállításáról tudni érdemes:

Munkatársaink a megrendelői igények szerint tervezik meg az optimális útvonalat, az alábbi szempontok figyelembe vételével:

– költséghatékonyság
– gyorsaság
– vonatkozó méret és súlykorlátozások
– hatályban lévő jogszabályok

Ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére pedig gépjárműveinket GPS nyomkövetővel, sofőrjeinket pedig mobiltelefonnal látjuk el, így folyamatos tájékoztatást tudunk adni a rakomány aktuális helyzetéről.

Igénybe vehető szolgáltatásaink az egyéb raklapos áru szállítás területén belül:

– gyűjtő- és direkt áruszállítás
– hűtött áru fuvarozása
– egyéb speciális körülményeket igénylő rakomány szállítása
– útvonal tervezés

Igényelje tőlünk Ön is az egyéb raklapos áru szállítást , ha gyorsan, biztonságosan és költséghatékonyan juttatná célba az áruját.