Munkagépek szállítása

Folyamatosan változó világunk egyik alapfeltétele a megfelelő infrastrukturális hálózatok megléte, melyek nélkül szinte semmi sem létezhetne. Viszont ezen hálózatok igencsak sokrétűek és összetettek. Ilyen például a megfelelő munkaeszközök biztosítása, azok szakszerű és gyors helyszínre szállítása.

Vállalkozásunk ezen alapfeltételnek eleget vesz részt a munkagépek szállításában és biztosítja minden körülmény közt a munkavégzéshez szükséges eszközök meglétét.

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a munkagép szállítás munkatársaink számára nem kihívás. Alkalmazott sofőrjeink mindegyike több éves munkagép szállítási tapasztalattal, valamint a szükséges szaktudással és engedéllyel rendelkezik.

Ha munkagépre van szüksége, vegye igénybe a munkagép szállítási szolgáltatásunkat!

Cégünk vállalja:

– mobil járművek,
– szerelő állványok
– rakodógépek
szakszerű és biztonságos szállítását nem csak Budapesten, hanem országszerte, akár külföldre is.

Amit cégünk kínál a megrendelőinek:

– fix fuvardíj
– nincsenek rejtett költségek
– nagy gyakorlattal rendelkező kollégák
– nagy teherbírású szállítmányozó gépjárművek
– professzionális rögzítés technikai eszközök
– hatósági engedély beszerzés
– útvonaltervezés

A szállítmányozást ellátó gépjárműveink szükség szerint feljáróval és csörlővel vagy hidraulikus- feljáróval és csörlővel ellátottak, ponyvás, esetenként rolóponyvás kivitelűek.  Minden egyes munkagép szállítást ellátó gépjárművünk megfelel a legújabb Uniós követelményeknek is.

Cégünk a szakszerű munkagép szállítás ellátása érdekében vállalja az optimális útvonal megtervezését, valamint a szükséges útvonal engedélyek beszerzését is.